Hoppa till textinnehållet

Fackliga organisationer

Leende man håller i en solpanel framför ett hus

Hållbarhetsfrågor genomsyrar hela vår verksamhet  och det breda sortimentet kan anpassas efter specifika krav och reglementen. Hösten 2019 antogs en ny klimatstrategi för att tydligare kunna arbeta mot att uppnå parisavtalets villkor år 2025. 

Riskinformation

Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in.

Vad kan vi erbjuda er?

 1. Ett brett utbud

  Per 1 januari 2020 förvaltade vi över 1 500 mdr SEK för våra kunders räkning varav cirka 1 000 mdr SEK finns representerade i våra 85 fonder. 

 2. Helhetslösningar

  Som en del av Swedbank Group kan vi erbjuda allt från analys och prisbelönta produkter till rapportering och banktjänster.

 3. Spetskompetens inom kapitalförvaltning

  Vi har över 60 förvaltare och specialister som arbetar med analyser för att möta uppsatta mål för förvaltning och investeringar inom respektive område.

 4. Ett långsiktigt samarbete

  Vi vill ge er kapitaltillväxt, en personlig dialog samt en helhetstjänst som möter era förväntningar.

 5. Hållbarhet

  Sedan 1980-talet har vi arbetat med att integrera hållbarhet i våra produkter och vår vision är att vara världsledare inom hållbart värdeskapande. Vi är djupt engagerade i ägarstyrning och hållbarhetsanalyser i de bolag vi äger.

Mer om oss