Hoppa till textinnehållet

Fackliga organisationer

Smiling man holding solar panel in front of cabin.

Hållbarhetsfrågor genomsyrar hela vår verksamhet  och det breda sortimentet kan anpassas efter specifika krav och reglementen. Hösten 2019 antogs en ny klimatstrategi för att tydligare kunna arbeta mot att uppnå parisavtalets villkor år 2025. 

Riskinformation

Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in.

Vad kan vi erbjuda er?

  1. Ett brett utbud

    Per 1 januari 2020 förvaltade vi över 1 500 mdr SEK för våra kunders räkning varav cirka 1 000 mdr SEK finns representerade i våra 85 fonder. 

  2. Helhetslösningar

    Som en del av Swedbank Group kan vi erbjuda allt från analys och prisbelönta produkter till rapportering och banktjänster.

  3. Spetskompetens inom kapitalförvaltning

    Vi har över 60 förvaltare och specialister som arbetar med analyser för att möta uppsatta mål för förvaltning och investeringar inom respektive område.

  4. Ett långsiktigt samarbete

    Vi vill ge er kapitaltillväxt, en personlig dialog samt en helhetstjänst som möter era förväntningar.

  5. Hållbarhet

    Sedan 1980-talet har vi arbetat med att integrera hållbarhet i våra produkter och vår vision är att vara världsledare inom hållbart värdeskapande. Vi är djupt engagerade i ägarstyrning och hållbarhetsanalyser i de bolag vi äger.

Mer om oss

Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete utgår från visionen vara världsledare i hållbart värdeskapande. Det gör vi genom att integrera hållbarhet, påverka bolag i en hållbar riktning och exkludera.

Vår vision

Vår vision är att vara världsledare i hållbart värdeskapande. För oss går finansiell avkastning hand i hand med långsiktig och hållbar avkastning.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för institutionella kunder och få marknadskommentarer, artiklar och nyheter från oss varje månad.

Kontakta oss!

Vi träffar dig gärna för att se över vilka behov som finns och skräddarsy en lösning.