Hoppa till textinnehållet

Swedbank Robur

Swedbank Robur är Sveriges största och en av Nordens ledande kapitalförvaltare och ett helägt dotterbolag till Swedbank. Vi erbjuder sparprodukter för alla behov och har stora resurser för analys och förvaltning samt ett av marknadens bredaste fondutbud.

Investera för en bättre värld

Global Impact är en aktiefond som helt fokuserar på att investera i bolag som vi bedömer bidrar till att uppfylla FN:s 17 globala mål för en hållbar utveckling och en bättre värld.

 
Children running

Riskinformation

Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in. En fond med riskklass 6-7 kan på grund av sin sammansättning och använda förvaltningsmetoder minska och öka kraftigt i värde. Du hittar faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser under respektive fond på swedbank.com/fondlistarobur eller hos din återförsäljare.

 

"Vår vision är att vara världsledare i hållbart värdeskapande. Vi är övertygade om att en sund investeringsfilosofi och en orubblig investeringsprocess leder till värdeökning på lång sikt. Vi agerar i en snabbt föränderlig värld där våra ledord hållbar, enkel och innovativ kommer att guida oss mot vår vision".

Liza Jonson, vd Swedbank Robur

Bloggar och filmer

Ta del av hur våra förvaltare resonerar, få tips om nya fonder och lyssna på marknadsanalyser i Swedbank TV och vår fondblogg.

* För att en fond ska bli svanenmärkt ska den bland annat innehålla företag som aktivt arbetar med hållbarhet men även aktivt påverka hållbarhetsarbetet i de bolag den investerar i. Läs mer på svanen.se/spararen.