Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Kontakta oss

Om du har frågor avseende ditt fondsparande kan du vända dig till Swedbanks telefonbank eller ditt närmaste Swedbank kontor. Har du frågor som rör Swedbank kapitalförvaltnings organisation, hemsida eller presskontakter kan du vända dig till Swedbanks kapitalförvaltning direkt.

Swedbank

Kundcenter 0771-22 11 22

• Du kan köpa och sälja fonder, se ditt saldo och göra överföringar - dygnet runt i självbetjäningen.
• Du kan få rådgivning via personlig service.
• Öppet varje dag 7-23, med undantag för storhelger

Bankkontor

 Swedbanks kapitalförvaltning

Växel 08-585 924 00


E-post

Du kan ställa frågor till oss via info@swedbankrobur.se. Observera att systemen för e-post är avlyssningsbara. Skicka därför inte känslig information. 

Presskontakt

Josefine Uppling
Telefon: 076-114 54 21

Klagomål

Vi på Swedbanks kapitalförvaltning arbetar kontinuerligt med förbättringar av våra produkter och tjänster. Skulle du vara missnöjd med vår service eller våra tjänster har du möjlighet att lämna ett klagomål som vi kommer att hantera enligt fastslagna rutiner. Om vi inte anser oss kunna tillmötesgå ett klagomål har du som kund rätt att få ett skriftligt svar med Swedbank kapitalförvaltnings motivering till detta. Så här gör du
Stäng Skriv ut