Hoppa till textinnehållet

Webbinarier

Välkommen att lyssna på våra webbinarier. Här kan du både anmäla dig till kommande och lyssna på tidigare inspelade webbinarier.

Riskinformation: Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in.  En fond med riskklass 6-7 kan på grund av sin sammansättning och använda förvaltningsmetoder minska och öka kraftigt i värde. Du hittar faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser under respektive fond på swedbankrobur.se/fondlista eller hos din återförsäljare.

Kommande webbinarium

Hur tänker en fondförvaltare?

Möt två av våra förvaltare för Swedbank Roburs fondfamilj Selection. Malin Hallén och Johan Alm berättar vad som finns under motorhuven på våra helhetslösingar och hur de på daglig basis jobbar med portföljerna.

 

Anmäl dig till webbinariet den 17 februari (anmälningslänk kommer inom kort)

Three work colleagues in front of a computer

Tidigare webbinarium

Ta del av Swedbank Robur Sustainability Summit

Den 22 oktober höll vi vår första Swedbank Robur Sustainability Summit, ett webbinarium med fokus på frågor kring klimat och energi. Alltifrån lagstiftning och grönt kapital, till vikten av samarbeten över branschgränserna dikuterades. Nu finns möjlighet att ta del av webbinariet i efterhand.