Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Grunden i vårt investeringsarbete är aktiv förvaltning, baserad på fundamental analys, noggrann uppföljning och riskkontroll.

Våra fonder och förvaltningsuppdrag är certifierade i enlighet med Global Investment Performance Standard, GIPS.Vårt arbete ska leda till högsta möjliga avkastning till rimlig risk.

Teamarbete ger kontinuitet

Förvaltningsorganisationen är uppbyggd i team för att skapa kontinuitet och långsiktighet i analys- och förvaltningsarbetet. Som en av Nordens största kapitalförvaltare har vi goda förutsättningar att bevaka utvecklingen på världens aktie- och räntemarknader.

En stark egen analysavdelning bidrar till delaktighet och bättre investeringsbeslut. Analyserna skräddarsys för att möta uppsatta mål för förvaltning och investeringar.

Vi har ett djupt engagemang för hållbarhetsfrågor. Målsättningen för vår avdelning för hållbarhetsanalys är att hitta ansvarsfulla företag som är branschledande vad gäller miljöarbete och frågor kring mänskliga rättigheter och socialt ansvar.

En viktig del i vår investeringsprocess är ägarstyrningen. Som aktieägare i ett flertal svenska börsnoterade bolag har vi ett betydande ansvar och ställer stora krav på de bolag vi investerar i.

Stäng Skriv ut