Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Swedbank Robur Global Macro Hedge läggs ner 3 maj

2013-04-26

Swedbank Robur Global Macro Hedge läggs ner den 3 maj 2013 och försvinner därmed ur Swedbank Roburs sortiment. Skälet till nedläggningen är att fondens avkastning inte har levt upp till våra förväntningar och att efterfrågan från spararna också varit lågt.

Vår ambition är att erbjuda dig som sparare ett modernt och attraktivt utbud av fonder med hög kvalitet. Därför utvecklar vi kontinuerligt vår förvaltning och vårt erbjudande för att förbättra möjligheterna till god avkastning i fonderna och tydliggöra vårt fondutbud. Eftersom fondens avkastning inte levt upp till våra förväntningar och intresset från spararna varit lågt kommer därför fonden att läggas ner den 3 maj 2013.

Praktisk information om nedläggningen

Från den 27 mars klockan 15.30 kan du inte längre köpa nya fondandelar i Global Macro Hedge. Du kan som vanligt sälja eller byta andelar utan kostnader i fonden till och med den 29 april klockan 15.30. Därefter läggs fonden ner den 3 maj och fondvärdet betalas ut till de sparare som fortfarande har kvar andelar. Mer praktisk information finns i breven som skickas ut till alla fondandelsägare.

Passa på att se över ditt sparande

Vi hoppas att du vill fortsätta spara i våra fonder. Ta gärna hjälp av din rådgivare på banken eller ring telefonbanken på 0771-22 11 22. Du kan också logga in på internetbanken och byta fonder själv.


Kundbrev om Swedbank Robur Global Macro Hedge (pdf)

Många förändringar i Swedbank Roburs fonder
 

Stäng Skriv ut