Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Swedbanks kapitalförvaltare - vår historia

Varannan svensk sparar i Swedbanks fonder. Vi har jobbat med fonder och fondsparande sedan 1967.

Fondförändringar

Swedbank gör många förändringar i fondutbudet.

Jens Grebäck ny försäljningschef på Swedbank Robur

2017-07-03

Jens Grebäck har utsetts till ny försäljningschef på Swedbank Robur. Han kommer att ha en nyckelroll när Swedbank Robur tar nästa steg mot att bli Sveriges ledande fondbolag både sett till hållbarhet och resultat.

Jens Grebäck har lång erfarenhet av försäljning och affärsutveckling i finansbranschen och kommer närmast från Storebrand Asset Management där han idag är Head of Distribution and Institutional Clients.


- Med sin breda erfarenhet av att leda och utveckla i en bransch under stort förändringstryck blir Jens en mycket viktig spelare när vi nu rustar Swedbank Robur för framtiden och skapar en mer offensiv organisation. Jens har dessutom en positiv energi och ett förhållningssätt som stämmer väl med Swedbank Roburs värdegrund. Det är egenskaper som behövs i arbetet med att få Sveriges nöjdaste kunder, säger Liza Jonson, vd, Swedbank Robur. Swedbank Robur förvaltar över 1100 miljarder kronor och är Sveriges största fondbolag, den största fondförvaltaren i norden och den tredje största ägaren på Stockholmsbörsen. I år firar bolaget 50-årsjubileum.


- Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta på Swedbank Robur. Det är tydligt att det finns såväl hög kompetens som kapacitet och förändringsvilja i bolaget. Det tillsammans med höga ambitioner och en tydlig strategi gör att utvecklingspotentialen är stor, det ska bli roligt att få bidra i arbetet framåt tillsammans med mina nya kollegor, säger Jens Grebäck, tillträdande försäljningschef på Swedbank Robur.


Jens Grebäck tillträder som försäljningschef på Swedbank Robur den 28 september 2017, och tar då också plats i ledningsgruppen.


För ytterligare information:
Josefine Uppling, Presschef, Swedbank, tel: +46 76 114 54 21


Svanen

Spara i fonder med Svanenmärke

Prenumerera vårt nyhetsbrev

Stäng Skriv ut