Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Swedbanks kapitalförvaltare - vår historia

Varannan svensk sparar i Swedbanks fonder. Vi har jobbat med fonder och fondsparande sedan 1967.

Fondförändringar

Swedbank gör många förändringar i fondutbudet.

Företagsobligationsfond FRN sammanläggs med Räntefond Kort Plus den 17 augusti

2017-05-22

Vi vill förenkla och tydliggöra vårt räntefondserbjudande och har därför beslutat att sammanlägga Företagsobligationsfond FRN med Räntefond Kort Plus.

Fonderna har likartad placeringsinriktning och samma förvaltningsavgift och riskklass. I samband med sammanläggningen gör vi även ett antal förändringar i fondbestämmelserna för Räntefond Kort Plus.

  • Önskar du köpa eller sälja fondandelar före sammanläggningen kan du som vanligt lägga köp- eller säljorder i fonderna hos din återförsäljare till och med tisdagen den 15 augusti före klockan 15.30
  • Order om köp och försäljning av andelar som kommit oss tillhanda efter den 15 augusti klockan 15.30 behandlas inte förrän måndagen den 21 augusti och genomförs till den andelskurs som räknas fram denna dag.
  • Den 21 augusti öppnas Räntefond Kort Plus för handel.
  • Om du inte byter/säljer dina andelar i Företagsobligationsfond FRN före den 15 augusti kommer dina andelar i fonden att föras över till Räntefond Kort Plus.
  • Eventuella månadsöverföringar i Företagsobligationsfond FRN ställs automatiskt om till Räntefond Kort Plus.

Mer information om sammanläggningen och ändringarna i Räntefond Kort Plus finns i kundbreven.

Kundbrev - Företagsobligationsfond FRN

Kundbrev - Räntefond Kort Plus

Svanen

Spara i fonder med Svanenmärke

Prenumerera vårt nyhetsbrev

Stäng Skriv ut