Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Swedbanks kapitalförvaltare - vår historia

Var tredje svensk sparar i Swedbanks fonder. Vi har jobbat med fonder och fondsparande sedan 1967.

Fondförändringar

Swedbank gör kontinuerligt förändringar i fonderna.

42 miljoner anledningar att säga tack

2017-02-14

Spararna i Swedbank Humanfond skänker i år hela 42 miljoner kronor till välgörande ändamål. Pengarna delas ut i samband med Hjärtedagen som äger rum den 14 februari. Sedan starten har spararna skänkt över 1 miljard kronor till de 70-talet anslutna organisationerna.

Spararnas bidrag är mycket värdefullt för verksamheten i de ideella organisationerna. Bland annat stödjer pengarna arbete för mänskliga rättigheter, barns rättigheter, katastrof- och hjälparbete eller insatser för miljön.

– Jag vill tacka alla sparare som på detta sätt stöttar de ideella organisationernas viktiga arbete. Valet att spara i Humanfonden är ett sätt att både spara till sig själv samtidigt som man bidrar till viktiga insatser både i Sverige och ute i världen. Ett sparande med både med hjärta och hjärna, säger Marianne Nilsson, vice VD för Swedbank Robur Fonder.

Läs mer om Swedbank Humanfond och hur gåvorna används på swedbank.se/humanfond

Svanen

Spara i fonder med Svanenmärke

Vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet om ägarstyrning och hållbarhet.

Stäng Skriv ut