Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Swedbanks kapitalförvaltare - vår historia

Var tredje svensk sparar i Swedbanks fonder. Vi har jobbat med fonder och fondsparande sedan 1967.

Fondförändringar

Swedbank gör kontinuerligt förändringar i fonderna.

Förvaltningen för Access Hedge upphör

2013-10-16

Efterfrågan från spararna i hedgefonden, Swedbank Robur Access Hedge (Access Hedge), har tyvärr varit låg vilket resulterat i stora utflöden ur fonden under en längre tid. Beslut har därför tagits om att förvaltningen av fonden ska upphöra vilket innebär att förvaltningen övertas av förvaringsinstitutet, Swedbank AB (publ), från och med den 21 januari 2014. Förvaringsinstitutet kommer därefter att ta beslut om att lägga ned fonden eller överlåta förvaltningen av fonden till ett annat fondbolag.
Om du vill sälja dina andelar innan Swedbank Robur upphör med förvaltningen av fonden, behöver du lägga order om detta senast klockan 16.00 den 29 november 2013. I kundbrevet, nedan, finns mer praktiskt viktig information som berör sparare i fonden Access Hedge.

Kundbrev: Vi avvecklar förvaltningen av Access Hedge den 21 januari 2014

Svanen

Spara i fonder med Svanenmärke

Vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet om ägarstyrning och hållbarhet.

Stäng Skriv ut